Skip to content

MENÚ

Projectes d'interiorisme

Showroom IBERSPA

L’empresa fabricant de spas, Iberspa, ens encarrega el disseny del seu nou showroom, ubicat a Cervera.

Es tracta d’un espai de 620m2 (250m2 interiors, 70m2 de sala sensorial i 300m2 exteriors), ubicats a la última planta d’una nau de nova construcció on hi ha la àbrica, les oficines i el showroom amb els seus principals productes.

 

En el nostre estudi hem dissenyat la distribució de les diverses àrees de l’espai per l’exposició de producte, creant un recorregut per a les diferents marques de l’exposició (Aquavia, Astralpool, SmartLine). Hem recreat cada espai el més real possible per tal de que el client pugui imaginar com quedaria a casa seva.

La utilització dels llistons de fusta ens aporta calidesa i elegància a l’espai. Les torretes penjants amb plantes a diferents alçades ens aporten sensació de sostenibilitat i moviment. Les làmpades circulars, que formen part de la imatge de la marca, i que es troben en les botigues que hem dissenyat recentment (Veure projectes del showroom de Tolouse i del showroom de Metz), s’han incorporat en el disseny d’aquest showroom per seguir amb la mateixa línia conceptual.

El nostre estudi juntament amb Duplex Creativity s’ha encarregat integrament del disseny i control de producció de les torretes penjants per incorporar les plantes artificials, creant un producte exclusiu i diferenciador pels nostres clients.

A la zona de la terrassa, on es presenten els spas de diferents formats que es poden ubicar a l’exterior, s’ha creat una exposició de producte emmarcat amb tarimes.

Dins del showroom s’ha reservat una zona especial que ofereix als clients una experiència immersiva amb el producte: es tracta d’una sala sensorial que desperta tots els sentits dels usuaris mitjançant la estimulació visual, olfactiva, auditiva i tàctil per recrear una experiència singular pel consumidor. Dins d’aquesta sala es combina l’interiorisme i el màrqueting sensorial per a crear una experiència única.

La paret d’accés a la sala sensorial ha estat dissenyada per a crear curiositat des de l’exterior, utilitzant el color aquamarina i 3 panells rodons folrats amb un material que simula l’aigua i amb il·luminació led a la part posterior. Entrem en aquest petit univers, a través d’un arc que està recobert amb aquest mateix material que simula l’aigua. Dins ens trobem amb unes cortines metàl·liques de la marca Kriskadecor les quals et marquen el recorregut a seguir, fent forma d’onades.

 

En el disseny de la sala on arribem s’han utilitzat colors foscos i il·luminació puntual per crear un espai íntim on el producte exposat n’és el protagonista. En aquesta zona, una de les parets s’ha reservat en la seva totalitat per fer videoprojeccions mentre l’usuari gaudeix de l’spa, millorant així la seva experiència immersiva.

El recorregut acaba a la zona dels vestuaris on ens trobem els banys i dutxes, en aquest espai s’ha jugat amb rajoles de tons foscos que imiten la pedra natural amb vetes, i en algunes parets s’han utilitzat amb textura. S’han ubicat piques de pedra de riu, i les encimeres i bancs de les dutxes s’han fet de fusta. En aquesta zona s’ha potenciat la il·luminació indirecte amb leds, creant un ambient sofisticat.

Si vols veure un altre dels nostres projectes d’interiorisme clica en el següent enllaç: https://saltandpepperespais.com/portfolio/projecte-interiorisme-centre-estetica-inanna/