Skip to content

MENÚ

Projectes d'interiorisme

Showroom IBERSPA

L’empresa fabricant de spas, Iberspa, ens encarrega el disseny del seu nou showroom, ubicat a Cervera.

En aquest projecte multidisciplinar s’ha treballat conjuntament amb Duplex Creativity.

Es tracta d’un espai de 500m2 (200m2 interiors i 300m2 exteriors), ubicats a la última planta d’una nau de nova construcció on hi ha la fàbrica, les oficines i el showroom amb els seus principals productes.

En el nostre estudi hem dissenyat la distribució de les diverses àrees de l’espai per l’exposició de producte, creant un recorregut per a les diferents marques de l’exposició (Aquavia, Astralpool, SmartLine) i mitjançant la decoració hem creat diferents espais reals per a que els clients puguin imaginar com quedaria a casa seva.

La utilització dels llistons de fusta, les torretes penjants amb plantes i les làmpades circulars, que formen part de la imatge de marca, i que es troben en les botigues dissenyades més recentment (Veure projectes del showroom de Tolouse i del showroom de Metz), s’han incorporat en el disseny d’aquest showroom per seguir amb la mateixa línia.

El nostre estudi s’ha encarregat del disseny i control de producció de les torretes penjants per incorporar les plantes artificials, creant un producte exclusiu i diferenciador pels nostres clients.

En la zona de la terrassa, on es presenten els spas que es poden ubicar a l’exterior, s’ha creat una exposició de producte emmarcat amb tarimes, on el client pot agafar idees de com ubicar-los a casa seva.

Si vols veure un altre dels nostres projectes d’interiorisme clica en el següent enllaç: https://saltandpepperespais.com/portfolio/projecte-interiorisme-centre-estetica-inanna/