Skip to content

MENÚ

Projectes d'interiorisme

Centre d'Estètica INANNA

L’objectiu d’aquest projecte d’ interiorisme ha estat canviar la imatge i reformar un centre d’estètica situat a Esparraguera.

El centre d’estètica, que ja estava en funcionament, tenia varies necessitats:

  • Canvi de nom i imatge corporativa
  • Aconseguir un estil actual, modern i acollidor, donant continuïtat a tot el local
  • Donar visibilitat al local des del carrer
  • Millorar la il·luminació

En aquest projecte s’ha treballat conjuntament el naming i imatge corporativa amb Duplex Creativity, donant així una visió global que reflexa la personalitat del centre d’estètica.

La zona de l’aparador i recepció han estat unes de les principals zones on hem actuat ja que creen la primera impressió al client. Aquesta zona tenia molt poca il·luminació i estava pintada amb colors foscos, feia que el local semblés petit i passés desapercebut des de l’exterior. En aquesta zona s’ha optimitzat la il·luminació i s’han escollit colors clars per a pintar. Els mobles que s’han utilitzat son amb línies simples i clares també, cosa que fa que des de l’exterior ara es capti l’atenció dels clients potencials.

Per a aportar un toc d’elegància i sofisticació s’han utilitzat cortines de vellut amb un color que contrasta amb el rosa pàl·lid de les parets, intercalant grans miralls rodons que apart d’aportar amplitud , ajuden a emfatitzar la idea de sinuositat.

A dins de cada sala, al tractar-se d’espais petits, s’ha optat per a incorporar miralls intercalats amb llistons a les parets aconseguint una sensació de major amplitud, lluminositat i transformant els espais en acollidors.

El resultat del projecte és un local actualitzat, modern i elegant i ara, des del carrer, ha augmentat la seva visibilitat.

En el següent enllaç veureu l’ABANS / DESPRÉS del PROJECTE INTERIORISME CENTRE ESTÈTICA INNANA ESPARREGUERA: https://www.instagram.com/p/CNdDqujoHe7/

Si vols veure un altre dels nostres projectes d’ interiorisme fes clic en el següent enllaç: https://saltandpepperespais.com/portfolio/restaurant-porta-ferro-a-manresa/

proyecto-interiorismo-centro-estetica-inanna_9
proyecto-interiorismo-centro-estetica-inanna_10
proyecto-interiorismo-centro-estetica-inanna_2
proyecto-interiorismo-centro-estetica-inanna_1
proyecto-interiorismo-centro-estetica-inanna_6
proyecto-interiorismo-centro-estetica-inanna_7
proyecto-interiorismo-centro-estetica-inanna_8
proyecto-interiorismo-centro-estetica-inanna
proyecto-interiorismo-centro-estetica-inanna_3