Skip to content

MENÚ

Projectes d'interiorisme

Showroom METZ

Rebem l’encàrrec d’un projecte d’interiorisme d’un nou showroom de la marca Ambiance & SPA, aquesta vegada a la localitat de Metz (França).

Al tractar-se de la mateixa marca és molt important mantenir la continuitat amb l’estil que vàrem aplicar al projecte del showroom de Toulouse.

Partim d’un local comercial en el qual s’ha d’intervenir a nivell d’estructura per després passar a la diferenciació d’espais que ens requereix la marca i a la decoració final.

És un local amb bona llum natural a l’entrada però, a l’interior, hem hagut de treballar la il.luminació ja que era un espai naturalment fosc. 

Hem dissenyat vàries pèrgoles per diferenciar zones d’exposició i d’atenció al client o punts de venda.

Tanmateix, hem dissenyat una gran tarima per encabir dos spa’s de grans dimensions, on s’hi pot accedir a través d’unes escales i des d’on es pot observar la resta d’exposicions des d’un altre punt de vista.

El resultat és un local molt ben il.luminat, amb zones delimitades però amb continuitat i amb una decoració que ens aporta calma i serenitat, tal i com requereix un negoci d’aquesta naturalesa.

En aquest projecte d’interiorisme s’ha treballat conjuntament amb Duplex Creativity https://www.duplexcreativity.com/

interiorisme_spespais_metz_10
interiorisme_spespais_metz_9
interiorisme_spespais_metz_8
interiorisme_spespais_metz_7
interiorisme_spespais_metz_6B
interiorisme_spespais_metz_4
interiorisme_spespais_metz_3
interiorisme_spespais_metz_2
interiorisme_spespais_metz_1
interiorisme_spespais_metz_11
interiorisme_spespais_metz_12