Skip to content

MENÚ

Projectes d'interiorisme

Casa NOVA EGARA

Un oasi a la ciutat

 

Ens encarreguen el projecte de disseny i interiorisme d’una casa unifamiliar de nova construcció a Terrasa.

En aquest projecte es treballa conjuntament amb l’arquitecte i el nostre estudi s’encarrega del disseny d’interiors de tots els espais d’aquesta nova llar.

Aquest habitatge unifamiliar destaca per la seva funcionalitat, comoditat, color i vegetació. La casa compta amb un gran garatge polivalent per acomodar dos cotxes i sala de màquines. A la primera planta ens trobem amb la zona de dia, un gran espai obert on la cuina i zona de menjador i estar es fusionen amb la sortida a la terrassa, on se situa la piscina. El menjador i la terrassa es converteixen en espais semioberts gràcies a l’ús de portes corredisses de gran format, que multipliquen l’espai i deixen passar molta llum. 

interiorisme spespais
interiorisme spespais

 

La cuina, acabada en fènix anti empremtes negre mate, combinat amb fusta i el sobre en Dekton Sirius, amb els electrodomèstics integrats consta d’una illa central amb zona alta de tamborets per a menjars ràpids i una taula per menjar. Els detalls en mostassa de la cuina combinen amb les cadires i tamborets i s’estén a la zona del bany, on s’han utilitzat rajoles estil metro i a la part superior i el sostre s’ha utilitzat el mateix color mostassa i mobiliari i aixetes en negre. A la zona del menjador també es segueix aquesta gamma cromàtica al moble fet a mida de TV i els tèxtils del sofà.

 

 

L’ entrada de llum natural ha estat una prioritat en tot l’ habitatge, per aquest motiu, tant a l’ escala com a les estances del pis superior, trobem badalots, alguns practicables, que ens permeten guanyar llum natural i augmentar la sensació d’ amplitud en tots els espais.

interiorisme spespais
interiorisme spespais bany dormitori

 

 

 

Al pis superior, ens trobem dos dormitoris, un d’ells amb bany i vestidor en suite i el segon amb bany en suite, i el safareig.

A l’habitació principal res s’ha deixat a l’atzar. Un mirall penjant ens separa la zona del dormitori de la del bany i vestidor deixant un espai obert. L’ ús del paper pintat combinat amb el verd del capçal perfectament combinats amb les rajoles del bany i cortines, donen protagonisme al llit.

El mobiliari de l’ habitació està fet a mida i lacat en color blanc. La il·luminació és led.

El vestidor, també fet a mida, s’ha realitzat amb melanina i s’ha separat del bany amb una cortina de vellut rosa, que combina amb els colors del bany i el dormitori.

 

 

El dormitori juvenil, s’ha dissenyat i produït a mida, tenint cura de tots els detalls en vermell, color preferit de la jove.

Finalment arribem al safareig, on els mobles s’han dissenyat a mida i s’ha utilitzat un paper pintat amb molta personalitat. 

interiorisme spespais habitacion juvenil mueble a medida
interiorisme spespais exterior terrassa piscina
interiorisme spespais
interiorisme spespais terrassa exterior
interiorisme spespais terrassa exterior
interiorisme spespais terrassa exterior
interiorisme spespais piscina exterior
interiorisme spespais menjador llum
interiorisme spespais menjador moble a mida
interiorisme spespais menjador sofa moble a mida
interiorisme spespais terrassa
interiorisme spespais cuina casa unifamilliar terrassa
interiorisme spespais cuina taburet casa
interiorisme spespais bany groc casa
interiorisme spespais escala casa terrassa
interiorisme spespais cuina terrassa casa
spespais interiorisme dormitori casa terrassa
spespais interiorisme vestidor dormitori
interiorisme spespais dutxa dormitori
interiorisme spespais dormitori
interiorisme spespais bany lavabo dormitori suite

Si vols veure un altre dels nostres projectes d’interiorisme fes click en el següent enllaç: https://saltandpepperespais.com/portfolio/cuina-a-manresa/