Skip to content

MENÚ

Qui som?

El nostre estudi d’interiorisme està format per la Núria i l’Agnès, dues persones molt diferents però amb una passió compartida, el disseny d’interiors i la decoració.

La Núria, pragmàtica i analítica, i l’Agnès, plena de creativitat i apassionada del disseny, es complementen per trobar un equilibri en cada projecte.

“La nostra passió per la restauració, les antiguitats i els objectes especials provinents de viatges o herència familiar, fa que, sempre que podem, incorporem mobles i objectes de decoració amb caràcter en els nostres projectes. Ens agrada barrejar i combinar diferents estils que aportin calidesa i singularitat a cada espai.”

En el nostre dia a dia, ens agrada crear espais agradables i pensats, que satisfacin els objectius estètics, funcionals i econòmics dels nostres clients, respectant l’estil dels edificis on es troben situats.

Som un equip responsable i flexible. Algunes vegades treballem amb clients que tenen una clara visió del que volen i nosaltres els ajudem a aconseguir-ho. D’altres vegades, els clients no tenen una idea tan clara del que volen i nosaltres els guiem en tot el procés, ajudant-los a crear i aconseguir la seva pròpia estètica.

Al llarg del temps, hem establert col·laboracions amb proveïdors altament qualificats que ens aporten la seva experiència i els seus coneixements per tal de poder donar un valor afegit als nostres projectes. Ens agrada treballar amb artesans i professionals especialitzats, fet que ens permet que cada projecte sigui únic.

“Ens agrada trobar un fil conductor en el disseny de cada projecte per tal de que tingui una continuïtat i respiri la mateixa escènica. Una vegada definit, estudiem cada estança per separat per a donar-li personalitat pròpia i cuidar cadascun dels detalls, ja que són els detalls els que fan que cada projecte sigui especial.”