Skip to content

MENÚ

Natemi

C/ Muralla del carme, 22-24, 3-7

Manresa (Barcelona)

Telèfon:
 93.676.75.66

E-mail: nuria@spespais.com o agnes@spespais.com

 

Avís legal

La finalitat del web Salt and Pepper Espais és la d’oferir un recull treballs realitzats i la publicació d’articles relacionats amb l’activitat que desenvolupa.

Tota la informació continguda en la pàgina web de la Salt and Pepper Espais és referent a l’última data d’actualització. Per tant, és informativa i no vinculant, ja que poden haver modificacions posteriors a l’última data d’actualització. La responsabilitat de l’utilització de la informació del web de Salt and Pepper Espais és de l’usuari. Salt and Pepper Espais es reserva el dret d’actualitzar-la i eliminar-la, així com el de limitar o impedir l’accés, de manera temporal o definitiva. Salt and Pepper Espais rebutja la responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines web no elaborades per Salt and Pepper Espais, i molt especialment els continguts dels enllaços que hi hagi entre tercers i les pàgines web de Salt and Pepper Espais.

Salt and Pepper Espais rebutja la responsabilitat dels possibles errors de seguretat que es puguin produir pel fet d’utilitzar versions de navegadors no actualitzades, o de les conseqüències que es puguin derivar del mal funcionament del navegador.

L’única adreça oficial de Salt and Pepper Espais a internet és: http://www.spespais.com https://www.saltandpepperespais.com