ABANS I DESPRÉS D’UN CENTRE D’ESTÈTICA

proyecto-interiorismo-centro-estetica-inanna_11

Abans i després d'un centre d'estètica

Abans i després d’un projecte d’interiorisme comercial d’un centre d’estètica que està situat a Esparraguera (Barcelona) en el que s’ha canviat la imatge corporativa i s’ha fet un nou look de tot el centre. Aquí us deixem amb l’abans i després.

__
01

RECEPCIÓ I SALA D’ESPERA

La zona de l’aparador i recepció han estat unes de les principals zones on hem actuat ja que creen la primera impressió al client. Aquesta zona tenia molt poca il·luminació i estava pintada amb colors foscos, feia que el local semblés petit i passés desapercebut des de l’exterior. En aquesta zona s’ha optimitzat la il·luminació i s’han escollit colors clars per a pintar. Els mobles que s’han utilitzat son amb línies simples i clares també, cosa que fa que des de l’exterior ara es capti l’atenció dels clients potencials.

Per a aportar un toc d’elegància i sofisticació s’han utilitzat cortines de vellut amb un color que contrasta amb el rosa pàl·lid de les parets, intercalant grans miralls rodons que apart d’aportar amplitud , ajuden a emfatitzar la idea de sinuositat.

antes-y-después-proyecto-interiorismo_estetica_1
antes-y-después-proyecto-interiorismo_estetica_2
antes-y-después-proyecto-interiorismo_estetica_3

__
02

CABINA 1

antes-y-después-proyecto-interiorismo_estetica_4
antes-y-después-proyecto-interiorismo_estetica_5

__
03

CABINA 2

antes-y-después-proyecto-interiorismo_estetica_6

__
04

CABINA 3

A dins de cada sala, al tractar-se d’espais petits, s’ha optat per a incorporar miralls intercalats amb llistons a les parets aconseguint una sensació de major amplitud, lluminositat i transformant els espais en acollidors.

antes-y-después-proyecto-interiorismo_estetica_1

El resultat del projecte es un local actualitzat, modern, elegant i, a més, ha augmentat la seva visibilitat des de l’exterior.

Si vols veure un altre dels nostrs projectes d’interiorisme comercial fes click en el següent enllaç: https://saltandpepperespais.com/es/portfolio/showroom-iberspa/

També podràs veure un altra abans i després projecte interiorisme comercial al nostre perfil d’Instagram seguint aquest enllaç: https://www.instagram.com/p/CdxWpBvoYZD